stroeken-verdult

 

HOMECONTACTAGENDAPERSONALIAROUTE
 


Opleeuwstraat 59 - 3840 Gors-Opleeuw (Borgloon) - België - + (32) 012 67 19 35  rien.verdult@outlook.be

U kan bij ons terecht voor individuele psychotherapie
 
 
 
Wil je op de hoogte blijven? Vul dan hieronder je emailadres in.

 
   Welkom bij Gaby Stroecken & Rien Verdult                                                  Klik voor een printvriendelijke versie van deze pagina.
EVPP ‚De Bakkerij'.

Uitgangspunt.
‘De Bakkerij' is een Expertise- en Vormingscentrum voor Prenatale Psychologie.
Vanuit onze deskundigheid en ervaring op het gebied van de prenatale psychologie en psychotherapie werken wij met thema's van vóór, tijdens en kort na de geboorte. De vroege ontwikkeling van het kind, en hoe deze doorwerkt in de rest van het leven, staat bij ons centraal. Ons uitgangspunt is: vroegkinderlijke ervaringen, inclusief die uit de prenatale periode, zijn van doorslaggevende betekenis op het verdere verloop van het leven, tot ver in de volwassenheid.  Daarin speelt hechting een cruciale rol. Een veilige hechting staat garant voor een gezonde ontplooiing; onthechting leidt tot emotionele problemen.

Wat bieden wij aan?
‘De Bakkerij' is een ontmoetingsplaats voor individuele psychotherapie met volwassenen en baby's. Psychotherapie is voor ons: contact maken met oude emotionele pijn en op deze manier de pijn helen.
Toekomstige ouders kunnen bij ons terecht voor zwangerschapsbegeleiding, waarin aandacht besteed wordt aan de emotionele veranderingen in de vrouw, en aan de relatie met haar kind.
Er worden workshops georganiseerd voor persoonlijke bewustwording van het kind in onszelf; een innerlijk kind dat verschillende vormen van miskenning in zich kan meedragen.  
Er vinden bijscholingen plaats voor professionele werkers en andere belangstellenden. Deze bijscholingen hebben meestal de vroege ontwikkeling van de mens tot onderwerp.
Vanaf 2008 verzorgen we ook een opleiding ‘Ontwikkelingsgerichte hulpverlening'.

‘De Bakkerij'  
is een initiatief van Gaby Stroecken en Rien Verdult. Het centrum wordt EVPP ‘De Bakkerij'  genoemd, omdat het gevestigd is in de voormalige bakkerij van het prachtige Haspengouwse kasteeldorpje Gors-Opleeuw (Borgloon, Belgisch Limburg). Brood wordt er niet meer gebakken, maar we hopen wel dat de activiteiten ‘dagelijks brood voor de ziel' zullen zijn.