stroeken-verdult

 

HOMECONTACTAGENDAPERSONALIAROUTE
 


Opleeuwstraat 59 - 3840 Gors-Opleeuw (Borgloon) - België - + (32) 012 67 19 35  rien.verdult@skynet.be

U kan bij ons terecht voor individuele psychotherapie
 
 
 
Wil je op de hoogte blijven? Vul dan hieronder je emailadres in.
Verificatie code:
968181

 
   Welkom bij Gaby Stroecken & Rien Verdult                                                  Klik voor een printvriendelijke versie van deze pagina.
Weekends: ‘Het (miskende) kind in onszelf'

Een kindertijd in beeld.
Verschillende keren per jaar organiseren wij weekends, waarin de deelnemers in contact kunnen komen met het miskende kind in henzelf. Deze workshops zijn een uitdaging voor mensen die aan hun persoonlijke groei willen werken door zich bewust te worden van ervaringen uit hun verleden.

In deze weekends staat dus een ontdekkingsreis naar de eigen kindertijd op het programma. Deze reis kan gaan naar het prenatale leven, naar de geboorte, of naar de vroege kindertijd. De deelnemers gaan terug in de tijd op zoek naar wie ze als kind waren en naar wat ze toen hebben ervaren. De bedoeling van deze workshops is: onthullen wat verborgen is gebleven, meer innerlijke ruimte en rust scheppen, en meer inzicht krijgen over de eigen kindertijd. Kortom, bewust maken wat onbewust was. Zo leren deelnemers zichzelf beter kennen.

Ervaringsgerichte groep.
Door groepsoefeningen, individueel lichaamswerk en feedback kunnen de deelnemers een persoonlijk proces aangaan, dat hen in een dieper contact brengt met belangrijke ervaringen uit hun levensloop. Elke deelnemer maakt zijn eigen proces: hij kan teruggaan naar prenatale ervaringen, geboorte-ervaringen, of ervaringen uit de vroege kindertijd. Elke deelnemer gaat dus zijn eigen proces aan en kan werken met die periode uit zijn kindertijd, waarover hij of zij de meeste vragen, verwarrende of pijnlijke gevoelens heeft. Dit is een vorm van psychotherapie in groep.

Individuele therapie in groep.
Het werken aan het kind in zichzelf doet elke deelnemer individueel. Deze workshop is een vorm van individuele psychotherapie in groep. Dit betekent, dat elke deelnemer individuele werktijd heeft die hij op zijn eigen manier en voor zijn eigen thema's kan gebruiken. De psychotherapeuten dragen zorg voor een veilig klimaat. De groepsleden kunnen een bijdrage leveren aan elke persoonlijke sessie van de deelnemers. De groep werkt daardoor ondersteunend.

 

>> voor data: klik agenda

 

>> lees verder